Tomislav Bradic-aboutPozdrav! Moje ime je Tomislav Bradić. Skiper sam i instruktor jedrenja. Sailosophy je blog o načinu života pod jedrima, a namijenjen je svim zaljubljenicima u more.

Blog je po ideji i izvedbi moj, ali njegov ton uvelike određuju i iskusni skiperi – članovi stručnog tima, kojima se zahvaljujem na povjerenju.

Naziv je na engleskom, jer je jedino ta domena od svih koje sam isprobao bila slobodna. A i zato što mislim lokalno, a djelujem globalno.

Inače, po struci sam novinar, a po izboru jedriličar. U prošlom životu sam radio u nekoliko hrvatskih dnevnih novina, a bio sam i glavni urednik najvećeg hrvatskog portala za oglašavanje poslova.

Osim jedrenja, bavim se ronjenjem i podvodnim ribolovom, sviram gitaru i obožavam blues.

Ako želite (naučiti) jedriti, ili trebate skipera ili brod, samo se javite, a ja ću se pobrinuti za sve ostalo!


ZAHVALE:

Hvala mami, tati i sister, što me podržavaju u mojim ludostima.

Hvala Dubravki i Maji (prijevod i lektura), Denisu (dizajn), Čagiju (kak se to digne na internet?) i Siniši (društvene mreže i SEO), bez kojih bi Sailosophy ostao samo ideja.

Hvala ekipi iz škole jedrenja ANA – Gordanu, Živku, Sonji, Marini, Damiru, Ivanu, Lamjani, Ani, Zvoni, Josku, Matei, Vladi, Zorici, kao i Lidiji i Edi iz konobe ‘Kod Ribara’ u Jezerima, što ste me primili ko’ svog.

I za kraj, ali ne i manje važno, ogromno hvala Robiju i svima koji su bili tu kada je bilo gadno.